Achtergrond

Als kind had ik een sterke band met de natuur en de kunst. Na een bezoek aan Mont Martre in Parijs begon ik met olieverf te schilderen, geboeid door de kleuren en de magie van het schilderen. Na een studie  Sociale Psychologie, kwam ik door ziekte in aanraking met Kunstzinnige therapie en werd mijn creativiteit opnieuw gewekt.
Na vele creatieve cursussen, onder andere portret- en modeltekenen en landschap schilderen, volgde ik de opleiding voor Kunstzinnige Therapie aan Academie de Wervel in Zeist.

Na mijn afstuderen werkte ik geruime tijd als Kunstzinnig Therapeut en gaf ik als docent Kunstzinnige Vorming les op verschillende locaties , waaronder het Han Fortmann Centrum in Nijmegen en de Volksuniversiteit in Arnhem.

Omdat de Vrije kunst steeds belangrijker werd en ik me daarin verder wilde ontwikkelen, nam ik  lessen in abstract schilderen bij Benno Sloots en Roswitha Robijn. Ook ontdekte ik de digitale fotografie.

Vanaf 2006 exposeer ik  regelmatig mijn schilderijen en foto’s.

Naast schilderen en fotograferen, werk ik bij Creatief Centrum Nijmegen-zuid en begeleid ik drie dagen per week mensen die willen tekenen, schilderen of boetseren .

Ik leef en werk  in Nijmegen.