Achtergrond

Als kind tekende en schilderde ik graag. Ook had ik een sterke band met de natuur. Na een bezoek aan Montmartre in Parijs in mijn pubertijd, begon ik met olieverf te schilderen. Ik was geboeid door de kleuren en de magie van het schilderen. Aan het einde van mijn Psychologiestudie, kwam ik in aanraking met Kunstzinnige therapie en werd mijn creativiteit en liefde voor de natuur opnieuw gewekt.
Na een aantal creatieve cursussen, onder andere portret- en modeltekenen en landschap schilderen, volgde ik de opleiding Kunstzinnige Therapie aan Academie de Wervel in Zeist.

Ik heb gewerkt als Kunstzinnig therapeut en gaf cursussen op verschillende locaties, waaronder het Han Fortmann Centrum in Nijmegen en de Volksuniversiteit in Arnhem.  Ik gaf meer dan tien jaar met veel plezier les op Creatief Centrum Nijmegen-zuid.

De ‘Vrije kunst’ en abstract schilderen werden steeds belangrijker voor me. Ik volgde lessen bij Benno Sloots en Roswitha Robijn. En ontdekte de mogelijkheden van digitale fotografie.

Vanaf 2006 exposeer ik regelmatig mijn schilderijen en foto’s.